Ibn Zura

Secili njeri që ka dëmtuar veten,po të ishte e tij çdo gjë që ekziston në tokë, ai do ta flijonte atë. (Kuran 10:54)

Ja, Qengji i Perëndisë,që heq mëkatin e botës! (Gjoni 1:29)

Jeta në tokë është një provë. Me udhëzime praktike për zhvillimin personal. Ju mund të gjeni gjithçka që dëshironi sipas shijeve dhe nevojave tuaja personale. Por, çfarë do të thotë kjo për ty? Cila është feja e vërtetë e Zotit? Kush eshte e verteta? Zoti na dha të gjithëve mendjen dhe intelektin. Kush është Jezus Krishti? A është Jezusi Zot?

Keni ndonjë pyetje? Na kontaktoni: